zoeken

Activiteiten binnen Create your future: ontwikkeling, inzetbaarheid en vitaliteit van medewerkers

Aan de slag gaan met duurzame inzetbaarheid kan bijdragen aan een lager ziekteverzuim, een hogere productiviteit en betere inzetbaarheid van medewerkers op de juiste plek. Werknemers versterken hun vakmanschap, blijven langer gezond en vitaal aan het werk en daarmee wordt hun werkplezier vergroot.
Kleine veranderingen in gedrag en leefstijl leiden al tot productiviteitsstijgingen van wel vijf procent? 

Programma's in Europese subsidieproject 

Het project Create your future bestaat uit twee verschillende programma’s:

  1. Toekomstgericht scholen 
  2. Duurzame inzetbaarheid op maat

Aan welk programma je mee wilt doen bepaal je zelf. Je kunt ook aan beide programma’s meedoen. Het gratis oriënterend gesprek helpt je bij die keuze.


Tijdelijk: gratis coachingssessies
 

Daarnaast is het project Create your future tot 21 april 2021 uitgebreid met een gratis aanbod. Hieronder vallen zes verschillende advies-, coachings- en ondersteuningsmogelijkheden geschikt voor iedereen binnen jouw bedrijf. Scroll naar beneden voor meer informatie of klik gelijk door naar het aanbod.

  1. Pagina gratis aanbod
    Leidinggeven in crisistijd, t
    oekomstgericht scholen, personeelszaken op orde, persoonlijke en professionele ontwikkeling, loopbaanoriëntatie en fit en gezond blijven

  2. Folder met gratis aanbod


Gratis oriënterend gesprek

Wil je aan de slag met toekomstgericht scholen of duurzame inzetbaarheid in jouw bedrijf? Maak dan gebruik van een gratis oriënterend gesprek.

Tijdens dit oriënterend gesprek wordt verkend waar voor jouw bedrijf de uitdagingen liggen en welke stappen gezet kunnen worden om met toekomstgericht scholen en/of duurzame inzetbaarheid aan de slag te gaan. Ook het aanbod en de subsidiemogelijkheden vanuit A&O Fonds Grafimediabranche worden besproken.

Gratis advies-, coachings- en ondersteunigsmogelijkheden 

Waar heb jij behoefte aan? Wat speelt er in jouw bedrijf? En bij welke praktische of juiste strategische personeelsvraagstukken kan jij hulp gebruiken? Doe je voordeel met het luisterend oor en de informatie, tips en adviezen van deskundige adviseurs.

Het kost je niets. Het aanbod van zes gratis ondersteuningsmogelijkheden wordt namelijk bekostigd vanuit het ESF-project ‘Create your future’. Wees er wel snel bij, want het aanbod is tijdelijk beschikbaar. Je kunt tot 21 april 2021 gebruik maken van de gratis advies- en ondersteuningsmogelijkheden.

Interesse? Gebruik de aanmeldknop rechts van deze tekst voor zowel de twee programma's als het gratis aanbod. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.