zoeken

Activiteiten binnen Create your future: ontwikkeling, inzetbaarheid en vitaliteit van medewerkers

Aan de slag gaan met duurzame inzetbaarheid kan bijdragen aan een lager ziekteverzuim, een hogere productiviteit en betere inzetbaarheid van medewerkers op de juiste plek. Werknemers versterken hun vakmanschap, blijven langer gezond en vitaal aan het werk en daarmee wordt hun werkplezier vergroot.
Kleine veranderingen in gedrag en leefstijl leiden al tot productiviteitsstijgingen van wel vijf procent? 

Programma's in Europese subsidieproject 

Het project Create your future bestaat uit twee verschillende programma’s:

  1. Duurzame inzetbaarheid op maat
  2. Toekomstgericht scholen 

Aan welk programma je mee wilt doen bepaal je zelf. Je kunt ook aan beide programma’s meedoen. Het gratis oriënterend gesprek helpt je bij die keuze.

Gratis oriënterend gesprek

Wil je aan de slag met toekomstgericht scholen of duurzame inzetbaarheid in jouw bedrijf? Maak dan gebruik van een gratis oriënterend gesprek.

Tijdens dit oriënterend gesprek wordt verkend waar voor jouw bedrijf de uitdagingen liggen en welke stappen gezet kunnen worden om met toekomstgericht scholen en/of duurzame inzetbaarheid aan de slag te gaan. Ook het aanbod en de subsidiemogelijkheden vanuit A&O Fonds Grafimediabranche worden besproken.

Interesse? Gebruik de aanmeldknop rechts van deze tekst voor de twee programma's. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.