zoeken

Over Create your future

Investeren in toekomstgerichte scholing en duurzame inzetbaarheid? Dat hoef je niet alleen te doen. Onder de naam Create your future biedt A&O Fonds Grafimediabranche tot en met 24 december 2021 speciale activiteiten en subsidies aan om toekomstgericht scholen te stimuleren en bedrijven op weg te helpen met een aanpak naar duurzaam inzetbare medewerkers. Zo wordt binnen duurzame inzetbaarheid in de grafimediabranche invulling gegeven aan twee grote programma’s van het Europees Sociaal Fonds: toekomstgerichte scholing en duurzame inzetbaarheid op maat. 

Steeds meer werkgevers en werknemers onderschrijven het belang van duurzame inzetbaarheid. Gemotiveerde en goed presterende vakmensen, die lekker in hun vel zitten, vormen de basis voor gezonde en productieve bedrijven, ook in de grafimediabranche.

Voordeel voor werkgevers én werknemers
Er zijn genoeg redenen om met duurzame inzetbaarheid aan de slag te gaan. Het kan bijdragen aan een lager ziekteverzuim, een hogere productiviteit, betere inzetbaarheid van medewerkers op de juiste plek en een sterk imago van het bedrijf. Werknemers kunnen hun vakmanschap versterken, langer gezond en vitaal aan het werk blijven en hun werkplezier vergroten.

Wij ondersteunen jou graag
Investeren in duurzame inzetbaarheid loont. Maar hoe pak je dat aan? Hoe zorg je als werkgever ervoor dat werknemers goed, gemotiveerd en gezond kunnen werken, óók als zij ouder worden? En hoe zorg je als werknemer ervoor dat je ook in de toekomst inzetbaar en vitaal blijft.

Dat betekent aandacht voor toekomstgericht scholen en duurzame inzetbaarheid. A&O Fonds Grafimediabranche ondersteunt werkgevers, werknemers, HR en OR hier graag bij.

Aanbod van Create your future

A&O Fonds Grafimediabranche heeft voor het project Create your future een uniek aanbod aan activiteiten ontwikkeld waar je als grafimediabedrijf gebruik van kunt maken. De subsidie die je als bedrijf ontvangt op deze activiteiten kan voor KVGO bedrijven oplopen tot 85% van de investering. Een aantal activiteiten worden kosteloos aangeboden.

De activiteiten