zoeken

Waag de sprong naar duurzame inzetbaarheid

Wil jij ook dat jouw medewerkers vakbekwaam, gezond en (werk)gelukkig blijven? Met de vier programma’s van Create your future kan je snel en effectief aan de slag met duurzame inzetbaarheid in jouw organisatie. En dat met aantrekkelijke subsidies die kunnen oplopen tot wel 75 procent. Blijf niet langs de kant staan en waag net als andere grafimediabedrijven nu de sprong!

Welk programma past bij jouw organisatie?

Bewezen programma’s met begeleiding

De vier programma’s hebben in de afgelopen jaren in de praktijk hun waarde bewezen bij bedrijven in de grafimediabranche. Ze worden afgestemd op de situatie in jouw bedrijf. Daar krijg je vanaf dag 1 ondersteuning bij. Hoe pak je het bijvoorbeeld aan, hoe neem je medewerkers mee? De activiteiten in de programma’s worden bovendien begeleid door ervaren professionals die thuis zijn in de grafimediabranche.

Over Create your future

Create Your Future is een initiatief van het A&O Fonds Grafimediabranche en de sociale partners in de grafimediasector. Je kunt tot en met 31 december 2023 gebruikmaken van de programma’s. De subsidie komt uit de MDIEU-regeling. Dat is de Maatwerkregeling Duurzame Inzetbaarheid & Eerder Uittreden. Het doel van deze regeling is dat zoveel mogelijk mensen gezond werkend hun pensioen kunnen bereiken.