ga jij het maken in de grafimedia. Zoek een baan op Logo indruk
zoeken

Waag de sprong naar duurzame inzetbaarheid

Wil jij ook dat jouw medewerkers vakbekwaam, gezond en (werk)gelukkig blijven? Met het programma Create your future kun je snel en effectief aan de slag met duurzame inzetbaarheid in jouw organisatie, zodat de productiviteit stijgt en het ziekteverzuim daalt. Iedere geïnvesteerde euro in vitaliteit en inzetbaarheid levert namelijk drie tot zes euro op. Dat is nu nóg interessanter met aantrekkelijke subsidies die kunnen oplopen tot wel 75 procent.

Dus blijf niet langs de kant staan en waag net als andere grafimediabedrijven nu de sprong!

Heb je als organisatie te maken met:

  • Een hoog verzuim?
  • Een hoge gemiddelde leeftijd van medewerkers?
  • Medewerkers die langdurig werkzaam zijn in hetzelfde beroep?
  • Een beperkte instroom van nieuwe medewerkers?
  • Fysiek of mentaal belastende werkzaamheden?
  • Onregelmatige diensten?
  • Geen optimale leer- en ontwikkelcultuur?

Neem dan contact met ons op en we kijken samen wat jouw bedrijf nodig heeft. Je krijgt vanaf dag 1 ondersteuning om het programma tot een succes te maken. De activiteiten worden begeleid door ervaren professionals die de branche kennen.

Divers aanbod

Het Create your future programma biedt een divers aanbod voor:

Welk programma past bij jouw organisatie?

Bewezen programma’s met begeleiding

De vier programma’s hebben in de afgelopen jaren in de praktijk hun waarde bewezen bij bedrijven in de grafimediabranche. Ze worden afgestemd op de situatie in jouw bedrijf. Daar krijg je vanaf dag 1 ondersteuning bij. Hoe pak je het bijvoorbeeld aan, hoe neem je medewerkers mee? De activiteiten in de programma’s worden bovendien begeleid door ervaren professionals die thuis zijn de grafimediabranche.

Over Create your future

Create your yuture is een initiatief van het A&O Fonds Grafimediabranche en de sociale partners in de grafimediasector. De nieuwe MDIEU (Maatwerkregeling Duurzame Inzetbaarheid & Eerder Uittreden) subsidie is toegekend tot en met 31 december 2025. Je kunt tot die tijd gebruikmaken van de programma’s die onder deze MDIEU-regeling vallen. Het doel van deze regeling is dat zoveel mogelijk mensen gezond werkend hun pensioen kunnen bereiken.