zoeken

Indruk.nu

Welkom op de indruk.nu pagina van het A&O Fonds Grafimediabranche! Het platform Indruk.nu ondersteunt de grafimediabranche bij arbeidsmarktvraagstukken, bijvoorbeeld door het opleiden van scholieren, het omscholen van werknemers, het vinden van de juiste kandidaten bij vacatures en de profilering van grafimediabedrijven. Met het platform en een bijbehorende social media campagne hopen we jongeren te enthousiasmeren om aan de slag te gaan in de grafimediabranche. En met de online beschikbare toolkit kunnen grafische bedrijven zelf ook het werken in de grafimediabranche promoten.

 

 

 

Het A&O Fonds is één van de partners van dit samenwerkingsverband. Samen met KVGOGOCFNV Media & CultuurCNV Vakmensen en De Unie zetten wij ons in voor een gezonde, toekomstbestendige en innovatieve grafimediabranche. Wij zijn trots op de mensen die werken in de sector en de producten die zij maken. Ook vinden wij het belangrijk gezamenlijk de arbeidsmarkt te ondersteunen bij het opleiden van scholieren, het omscholen van werknemers en het vinden van de juiste persoon bij een vacature. Daarnaast zijn we van mening dat de sector zich mag profileren en (terecht!) trots mag uitstralen. Zodat iedereen kan zien hoe dynamisch en aantrekkelijk het is om in onze branche te werken!  

Het A&O Fonds Grafimediabranche 

heeft een brede doelstelling voor de aangesloten leden. De doelstelling bestaat uit:

• het verrichten van activiteiten op het gebied van onderwijs en ontwikkeling voor (potentiële) werknemers inde grafische sector

• het verrichten van activiteiten op het gebied van de arbeidsmarkt in de grafische sector waaronder begrepen het stimuleren van het aanbod van werknemers in de grafische sector.

• het mede-financieren van nationale en internationale subsidiabele activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt bevorderende activiteiten