ga jij het maken in de grafimedia. Zoek een baan op Logo indruk
zoeken

Aan de slag met vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

De inzetbaarheid van medewerkers bepaalt voor een groot deel hoe een organisatie presteert en voorbereid is op de toekomst. Duurzaam inzetbare medewerkers zijn gezond en energiek, voelen zich betrokken bij de organisatie en zijn gemotiveerd aan het werk. Wil je ook een goed werkgever zijn? 

Create your future biedt mogelijkheden voor organisaties, leidinggevenden en medewerkers. Je kunt gebruik maken van diverse programma’s, workshops en maatwerktrajecten die in de afgelopen jaren in de praktijk hun waarde bewezen hebben. Zo zijn er bijvoorbeeld programma’s rondom fysieke belasting, vitaliteitschecks, wisselende diensten en vitaal leidinggeven. Aan de slag gaan met duurzame inzetbaarheid en vitaliteit is makkelijker dan je denkt. We starten met een kosteloos oriëntatiegesprek. 

Lees alles over het Create your future-aanbod én de aantrekkelijke subsidies in de nieuwe folder. De subsidie kan oplopen tot wel 75% van de investering.

Wees er snel bij want je kunt nog maar tot en met 31 december 2023 gebruikmaken van de subsidies op de Create your future programma's. 

Zijn er vragen over de programma’s of kunnen we meedenken over een aanpak die naadloos aansluit bij wat er speelt bij jou op de werkvloer? Neem gerust contact op via 0318 – 53 91 99 of info@createyourfuture.nl.

Naar het overzicht

Het A&O Fonds Grafimediabranche 

heeft een brede doelstelling voor de aangesloten leden. De doelstelling bestaat uit:

• het verrichten van activiteiten op het gebied van onderwijs en ontwikkeling voor (potentiële) werknemers inde grafische sector

• het verrichten van activiteiten op het gebied van de arbeidsmarkt in de grafische sector waaronder begrepen het stimuleren van het aanbod van werknemers in de grafische sector.

• het mede-financieren van nationale en internationale subsidiabele activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt bevorderende activiteiten