zoeken

Welk programma van Create your future past bij jouw organisatie?

Deze veranderende tijden vragen om wendbaarheid van jouw organisatie, maar ook van de medewerkers. Het A&O Fonds Grafimediabranche helpt je graag die wendbaarheid te vergroten. 

Met toekomstgerichte scholing help je medewerkers nieuw werk of nieuwe taken eigen te maken zodat ze mee kunnen bewegen met de veranderingen in de markt.

Met duurzame inzetbaarheid ga je aan de slag met vitaliteit en werkplezier. Gemotiveerde en goed presterende vakmensen vormen de basis voor gezonde en productieve bedrijven. Doen medewerkers waar ze goed in zijn, wat is er nodig om ze beter te laten presteren en hoe houden ze hun werk op de lange termijn met plezier vol?

Juist nu is het interessant om met deze thema's aan de slag te gaan. Het A&O Fonds Grafimediabranche ondersteunt met subsidie, steunregelingen en gratis aanbod werkgevers, werknemers, HR en OR hier graag bij. Zet met een beperkte investering via Create your future een grote stap vooruit. Je voordeel kan oplopen tot wel 75%. En je kunt zelfs kosteloos proberen of een interventie aansluit bij jouw organisatie en medewerkers door gebruik te maken van het gratis online aanbod.

Ontdek via deze folder welke mogelijkheden er zijn. Of vraag een
gratis oriënterend gesprek aan via info@aenofonds.nl. Ook is er een aanmeldformulier te vinden op createyourfuture.nl. We denken graag met je mee. Kom wel snel in actie want de Europese subsidie stopt aan het einde van 2021.

Naar het overzicht

Het A&O Fonds Grafimediabranche 

heeft een brede doelstelling voor de aangesloten leden. De doelstelling bestaat uit:

• het verrichten van activiteiten op het gebied van onderwijs en ontwikkeling voor (potentiële) werknemers inde grafische sector

• het verrichten van activiteiten op het gebied van de arbeidsmarkt in de grafische sector waaronder begrepen het stimuleren van het aanbod van werknemers in de grafische sector.

• het mede-financieren van nationale en internationale subsidiabele activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt bevorderende activiteiten