zoeken

ESF subsidie voor opleidingen uit 2010 indienen voor 31 augustus 2011

ESF subsidie is nog steeds aan te vragen voor opleidingen die u in 2010 heeft laten uitvoeren voor uw personeel. U heeft hiervoor nog de tijd tot 31 augustus 2011. Hier vindt u het aanvraagformulier om deze subsidie aan te vragen.

Ook als u de opleidingen niet bij een van de voorkeursleveranciers heeft laten uitvoeren, heeft u in principe recht op subsidie. De voorwaarden zoals het feit dat de opleiding in de catalogus moet voorkomen en het maximale niveau van de opleiding en deelnemer mbo 4 is, blijven uiteraard ook hier van toepassing. Ook als opleidingen zijn gestart en doorlopen in 2011 dient u het subsidieaanvraagformulier vóór 31 augustus in te dienen.

Naar het overzicht

Het A&O Fonds Grafimediabranche 

heeft een brede doelstelling voor de aangesloten leden. De doelstelling bestaat uit:

• het verrichten van activiteiten op het gebied van onderwijs en ontwikkeling voor (potentiële) werknemers inde grafische sector

• het verrichten van activiteiten op het gebied van de arbeidsmarkt in de grafische sector waaronder begrepen het stimuleren van het aanbod van werknemers in de grafische sector.

• het mede-financieren van nationale en internationale subsidiabele activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt bevorderende activiteiten