ga jij het maken in de grafimedia. Zoek een baan op Logo indruk
zoeken

ESF subsidie voor opleidingen uit 2010 indienen voor 31 augustus 2011

ESF subsidie is nog steeds aan te vragen voor opleidingen die u in 2010 heeft laten uitvoeren voor uw personeel. U heeft hiervoor nog de tijd tot 31 augustus 2011. Hier vindt u het aanvraagformulier om deze subsidie aan te vragen.

Ook als u de opleidingen niet bij een van de voorkeursleveranciers heeft laten uitvoeren, heeft u in principe recht op subsidie. De voorwaarden zoals het feit dat de opleiding in de catalogus moet voorkomen en het maximale niveau van de opleiding en deelnemer mbo 4 is, blijven uiteraard ook hier van toepassing. Ook als opleidingen zijn gestart en doorlopen in 2011 dient u het subsidieaanvraagformulier vóór 31 augustus in te dienen.

Naar het overzicht

Het A&O Fonds Grafimediabranche 

heeft een brede doelstelling voor de aangesloten leden. De doelstelling bestaat uit:

• het verrichten van activiteiten op het gebied van onderwijs en ontwikkeling voor (potentiële) werknemers inde grafische sector

• het verrichten van activiteiten op het gebied van de arbeidsmarkt in de grafische sector waaronder begrepen het stimuleren van het aanbod van werknemers in de grafische sector.

• het mede-financieren van nationale en internationale subsidiabele activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt bevorderende activiteiten