zoeken

Het Grote Grafische Arbeidsmarkt Debat

De arbeidsmarkt verandert sterk en snel en dat ervaart ook de grafimediabranche. Hoe gaan we daar mee om, welke ontwikkelingen zijn er gaande? Doe mee aan het debat over de arbeidsmarkt- en opleidingsinitiatieven die nodig zijn om de branche te ondersteunen en stimuleren?

We zijn geïnteresseerd in uw bedrijfsvisie en visie op de toekomst van de grafimediabranche. Welke kansen en uitdagingen liggen er, ook voor werknemers, op het gebied van duurzame inzetbaarheid en een leven lang ontwikkelen?

Meld u aan voor het Grote Grafische Arbeidsmarkt Debat op donderdag 27 juni. U gaat actief in gesprek met werkgevers, key-spelers in de branche en de grafische vakscholen over het bepalen van de koers van het A&O Fonds wat betreft arbeidsmarkt en opleiden.

Voorafgaand aan het debat is er een presentatie van:

Mathijs Bouman (econoom en journalist) 

Vaste columnist van Het Financieel Dagblad en redacteur/econoom bij Nieuwsuur. Ook is hij regelmatig te zien bij populaire talkshows als De Wereld Draait Door, Jinek en Pauw.

Mathijs is ook tijdens de discussie aanwezig.

Datum: donderdag 27 juni
Ontvangst: 15.00 uur
Presentatie Mathijs Bouman: 15.40 uur
Pauze: 16.30 uur
Debat: 16.45 uur
Afronding met drankje en hapje: 17.30 uur

Locatie:
Veenderhoeve
Stationsweg 5, 6745 XM De Klomp

Uw mening en adviezen zijn belangrijk voor ons en wij waarderen het als u met ons de discussie wilt aangaan. Meld u daarom direct aan

Naar het overzicht

Het A&O Fonds Grafimediabranche 

heeft een brede doelstelling voor de aangesloten leden. De doelstelling bestaat uit:

• het verrichten van activiteiten op het gebied van onderwijs en ontwikkeling voor (potentiële) werknemers inde grafische sector

• het verrichten van activiteiten op het gebied van de arbeidsmarkt in de grafische sector waaronder begrepen het stimuleren van het aanbod van werknemers in de grafische sector.

• het mede-financieren van nationale en internationale subsidiabele activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt bevorderende activiteiten