ga jij het maken in de grafimedia. Zoek een baan op Logo indruk
zoeken

NOW 2.0: grafimedialeertdoor.nl

Vanaf 6 juli kunnen bedrijven gebruik maken van de tweede tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor behoud van Werkgelegenheid (NOW 2.0). Aan gebruik maken van deze regeling zijn voorwaarden verbonden. Eén daarvan is dat de werkgever de medewerkers stimuleert zich te blijven ontwikkelen. Het doel is dat werknemers hun mogelijkheden voor de toekomst en op de arbeidsmarkt vergroten. Om te voldoen aan deze inspanningsverplichting ondersteunt het kabinet de werkgevers met de subsidieregeling 'Nederland leert door'. 

De nieuwe ontwikkelingen zijn voor A&O Fonds Grafimediabranche en GOC aanleiding alle kennis, financiële mogelijkheden en (gratis) aanbod voor de grafimediabranche te bundelen op één website:

www.grafimedialeertdoor.nl

Met één van onze adviseurs onderzoeken we graag wat wij voor de bedrijven kunnen betekenen. Voor de grafimediabranche is een uitgebreid aanbod aan om- en bijscholing en ontwikkelingsmogelijkheden beschikbaar. Dankzij het A&O Fonds Grafimediabranche met eigen subsidieregelingen en regelingen uit het Europese subsidieproject Create your future en nu ook 'Nederland leert door' is hiervan gratis of tegen aantrekkelijke voorwaarden gebruik van te maken. 

Benut de diverse subsidie- en steunregelingen om jouw medewerkers verder te helpen en je bedrijf te versterken. We voorzien je graag van advies en helpen je met de inspanningsverplichting, die verbonden is aan de nieuwe regeling. Raadpleeg de website grafimedialeertdoor.nl. Bellen of mailen mag natuurlijk ook naar 0318-539119, binnendienst@goc.nl.

Naar het overzicht

Het A&O Fonds Grafimediabranche 

heeft een brede doelstelling voor de aangesloten leden. De doelstelling bestaat uit:

• het verrichten van activiteiten op het gebied van onderwijs en ontwikkeling voor (potentiële) werknemers inde grafische sector

• het verrichten van activiteiten op het gebied van de arbeidsmarkt in de grafische sector waaronder begrepen het stimuleren van het aanbod van werknemers in de grafische sector.

• het mede-financieren van nationale en internationale subsidiabele activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt bevorderende activiteiten