zoeken

Online informatiesessie: Maak juist nu gebruik van het Create your future aanbod

Hoe houd jij je mensen gezond, tevreden en breed inzetbaar? Juist in deze tijd zijn gemotiveerde en goed presterende vakmensen van groot belang om je bedrijf gezond en productief te houden.

Je staat er niet alleen voor
Voor welke uitdagingen jij ook staat met je bedrijf, met hulp van het Create your future project kunnen we die uitdagingen aanpakken. In deze speciale online informatiesessie voor werkgevers, directies en HRM-ers lichten we graag toe hoe het A&O Fonds Grafimediabranche hierbij kan helpen met subsidie op toekomstgerichte scholing en speciale duurzame inzetbaarheidsprogramma’s voor medewerkers en leidinggevenden. De subsidie kan oplopen tot 85% van de kosten. Ook biedt het fonds dit jaar nog verschillende gratis activiteiten om in jouw bedrijf concreet aan de slag te gaan.

We vertellen je er graag meer over tijdens onze online informatiesessie op:

Voor wie: werkgevers, directies en HRM-ers van de grafimediabedrijven
Datum: donderdag 29 oktober 2020
Tijd: 16.00 - 17.30 uur

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Wel vragen we je aan te melden zodat we de inloginstructies naar je kunnen mailen.

Aanmelden


Programma:

  • Korte kennismaking met het duurzame inzetbaarheidsproject Create your future
  • De eerste resultaten van Create your future activiteiten in de sector
  • Het belang van toekomstgerichte scholing als functies veranderen
  • Ervaringsverhaal Van den Burg over Create your future traject met loopbaangesprekken
  • Expertverhaal over gezond en vitaal werken in ploegen
  • Praktische informatie over subsidie, voorwaarden en procedures
  • Ruimte voor het stellen van vragen

In 1,5 uur ben je volledig op de hoogte van het unieke aanbod waar je als grafimediabedrijf gebruik van kunt maken. Het geeft inzicht in de kansen die er voor jouw bedrijf liggen.

Meer weten over het Create your future programma en de subsidie. Download hier de 'Create your future' folder of kijk op de website www.createyourfuture.nl

 

Naar het overzicht

Het A&O Fonds Grafimediabranche 

heeft een brede doelstelling voor de aangesloten leden. De doelstelling bestaat uit:

• het verrichten van activiteiten op het gebied van onderwijs en ontwikkeling voor (potentiële) werknemers inde grafische sector

• het verrichten van activiteiten op het gebied van de arbeidsmarkt in de grafische sector waaronder begrepen het stimuleren van het aanbod van werknemers in de grafische sector.

• het mede-financieren van nationale en internationale subsidiabele activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt bevorderende activiteiten