ga jij het maken in de grafimedia. Zoek een baan op Logo indruk
zoeken

Subsidiegids 2021 met subsidies van het A&O en Europees Fonds

Vooruit blijven kijken en kansen creëren. Benut juist nu de A&O Fonds Grafimediabranche - en Europese subsidies

Ontdek in de nieuwe subsidiegids welke grafimedia opleidingen, programma’s voor vitaliteit, loopbaan of leiderschap aansluiten bij jouw organisatie. Met advies, begeleiding, scholing én subsidie helpen we grafimediabedrijven toekomstproof en medewerkers langer, beter en gezonder inzetbaar te houden. Heb je gebruik gemaakt van de NOW-regeling, dan past ons aanbod ook precies bij een van de voorwaarden: het stimuleren van medewerkers om zich te blijven ontwikkelen.

Het uiteindelijke gevolg van de coronacrisis voor de brede grafische industrie laat zich aan het begin van 2021 nog niet voorspellen. Toch zien we bedrijven die met creativiteit en innovatie nieuwe kansen creëren en deze ontwikkelen. Het is immers belangrijk juist nu, waar mogelijk, vooruit te blijven kijken. De mogelijkheden zijn er, ook in 2021, met diverse subsidieregelingen. Kom wel snel in actie want het Europese subsidieproject Create your future stopt na 24 december 2021.

De subsidiegids bevat zowel de subsidieregelingen van het A&O Fonds als van het tijdelijke Europese subsidieproject Create your future.

Subsidie aanvragen en informatie

Check voor alle subsidie aanvragen de A&O Fonds Grafimediabranche website voor de actuele voorwaarden: aenofondsgrafimedia.nl en createyourfuture.nl

Of stuur een mail naar info@aenofonds.nl voor zowel het aanvragen van de gedrukte versie van de subsidiegids 2021 als een gratis oriënterend gesprek met één van onze adviseurs.

Naar het overzicht

Het A&O Fonds Grafimediabranche 

heeft een brede doelstelling voor de aangesloten leden. De doelstelling bestaat uit:

• het verrichten van activiteiten op het gebied van onderwijs en ontwikkeling voor (potentiële) werknemers inde grafische sector

• het verrichten van activiteiten op het gebied van de arbeidsmarkt in de grafische sector waaronder begrepen het stimuleren van het aanbod van werknemers in de grafische sector.

• het mede-financieren van nationale en internationale subsidiabele activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt bevorderende activiteiten