zoeken

Start E-novate programma voor ondersteuning innovatie

Onder auspiciën van het A&O Fonds Grafimediabranche is er een start gemaakt met een programma voor het stimuleren van creatieve product- en dienstenontwikkeling in de Grafimedia- en Sign branche. Dit E-novate programma richt zich op het uitvoeren van onderzoek naar trends en kansen voor innovatie Grafimedia en Sign en het uitvoeren van samenwerkingsprojecten tussen ondernemers en kennisinstellingen uit het onderwijs, gericht op creatieve ontwikkeling van producten en diensten.

In deze projecten wordt samengewerkt met studenten van de Vrije Universiteit van Amsterdam en het Publishing Lab van de Hogeschool van Amsterdam.

Meer informatie over het E-novate programma is te vinden op deze website:

Naar het overzicht

Het A&O Fonds Grafimediabranche 

heeft een brede doelstelling voor de aangesloten leden. De doelstelling bestaat uit:

• het verrichten van activiteiten op het gebied van onderwijs en ontwikkeling voor (potentiële) werknemers inde grafische sector

• het verrichten van activiteiten op het gebied van de arbeidsmarkt in de grafische sector waaronder begrepen het stimuleren van het aanbod van werknemers in de grafische sector.

• het mede-financieren van nationale en internationale subsidiabele activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt bevorderende activiteiten