zoeken

Subsidiegids 2016Alle actuele subsidiemogelijkheden op een rijtje!

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers wordt steeds belangrijker. Bedrijven en organisaties die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers, plukken daar vaak direct de vruchten van. Investeren is het fundament onder optimaal presterende mensen en succesvolle organisaties. Het zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit.

Mensen zullen steeds langer doorwerken, de gemiddelde leeftijd op de werkvloer stijgt. Tegelijkertijd vragen economische en technologische ontwikkelingen wendbaarheid van organisaties. Werkgevers en werknemers die ervoor zorgen dat ze fit blijven voor het steeds sneller veranderende werk, zijn op weg naar duurzame inzetbaarheid. En werkgevers die zich aantrekkelijk maken door te investeren in duurzaam werken, beschikken over voldoende, gekwalificeerd en gemotiveerd personeel. Dat draagt bij aan de concurrentiekracht en continuïteit van hun onderneming.

Dankzij tal van subsidies en kortingsregelingen kosten investeringen in duurzame inzetbaarheid minder dan u denkt. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet in de subsidiegids 2016 van GOC.

Vragen? Stuur dan een mail naar info@goc.nl. Via dit e-mailadres is ook de gids aan te vragen.

Naar het overzicht

Het A&O Fonds Grafimediabranche 

heeft een brede doelstelling voor de aangesloten leden. De doelstelling bestaat uit:

• het verrichten van activiteiten op het gebied van onderwijs en ontwikkeling voor (potentiële) werknemers inde grafische sector

• het verrichten van activiteiten op het gebied van de arbeidsmarkt in de grafische sector waaronder begrepen het stimuleren van het aanbod van werknemers in de grafische sector.

• het mede-financieren van nationale en internationale subsidiabele activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt bevorderende activiteiten