ga jij het maken in de grafimedia. Zoek een baan op Logo indruk
zoeken

Succesvolle start van een vitaliteitsprogramma

Hoe houd je je medewerkers vitaal en gezond? Vooral bij ploegendiensten. De workshops voeding en slaap geven de medewerkers inzicht en veel tips waarmee ze zelf keuzes kunnen maken, passend bij hun eigen situatie.

Een dergelijk traject aanbieden aan je medewerkers? Maak nog dit jaar gebruik van het vitaliteitsprogramma, onderdeel van het grafimedia subsidieproject Create your future. Via deze link zie je hoe Senefelder Misset de workshops heeft geïntroduceerd bij de medewerkers. Enthousiasme en positieve inzet begint bij een goede kick off. We helpen je daar graag bij. Dat geldt ook voor andere vraagstukken op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Inmiddels hebben veel bedrijven onze adviseurs en specialisten ingeschakeld en de financiële middelen benut om werk te maken van duurzame inzetbaarheid.

Mail naar info@aenofonds.nl voor een gratis adviesgesprek.

Naar het overzicht

Het A&O Fonds Grafimediabranche 

heeft een brede doelstelling voor de aangesloten leden. De doelstelling bestaat uit:

• het verrichten van activiteiten op het gebied van onderwijs en ontwikkeling voor (potentiële) werknemers inde grafische sector

• het verrichten van activiteiten op het gebied van de arbeidsmarkt in de grafische sector waaronder begrepen het stimuleren van het aanbod van werknemers in de grafische sector.

• het mede-financieren van nationale en internationale subsidiabele activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt bevorderende activiteiten