ga jij het maken in de grafimedia. Zoek een baan op Logo indruk
zoeken

Verlenging subsidieproject Create your future

De uitzonderlijke situatie rondom het coronavirus heeft grote gevolgen voor organisaties. Dit is helaas niet anders voor de grafimedia-, zeefdruk- en signbrancheEr zijn bedrijven die het moeilijk gaan krijgen en anderen hebben in deze tijd juist meer werk. De focus ligt voor velen dan ook op iets anders dan duurzame inzetbaarheid en toekomstgerichte scholing.  

Voor de deelnemende bedrijven aan het Europese subsidieproject Create your future is het daarom mogelijk de activiteiten op te schortenHet ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft ons laten weten dat dit subsidieproject met een half jaar wordt verlengd, tot en met 24 december 2021. Deze verlenging heeft wel consequenties voor de uitbetaling van de einduitkering. Meer hierover is te lezen in de voorwaarden en procedureSommige bedrijven kiezen er juist voor door te gaan met de activiteiten rond duurzame inzetbaarheid en scholing of oriënteren zich nu op een start hiermee. Met videobellen en online lessen is veel mogelijk.  

Kan het A&O Fonds iets voor je betekenen? Neem contact met me op. Via de telefoon of e-mail denk ik graag mee en help waar mogelijk.  

Blijf gezond en dat wens ik ook de mensen om je heen.  

Richard Leloux 
Directeur A&O Fonds Grafimediabranche
06-30 52 05 06
info@aenofonds.nl 

Naar het overzicht

Het A&O Fonds Grafimediabranche 

heeft een brede doelstelling voor de aangesloten leden. De doelstelling bestaat uit:

• het verrichten van activiteiten op het gebied van onderwijs en ontwikkeling voor (potentiële) werknemers inde grafische sector

• het verrichten van activiteiten op het gebied van de arbeidsmarkt in de grafische sector waaronder begrepen het stimuleren van het aanbod van werknemers in de grafische sector.

• het mede-financieren van nationale en internationale subsidiabele activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt bevorderende activiteiten