zoeken

Waarom duurzame inzetbaarheid juist nu belangrijk is voor jouw bedrijf

Vind je het ook belangrijk dat medewerkers plezier in hun werk hebben, zich steeds ontwikkelen, gezond blijven als ze ploegendiensten draaien en het werk goed kunnen volhouden tot ze met pensioen gaan? Maak dan net als tientallen andere grafimediabedrijven werk van duurzame inzetbaarheid.

Dat is makkelijker dan je misschien denkt. Je kunt namelijk gebruik maken van kant-en-klare programma’s, workshops en maatwerktrajecten die in de afgelopen jaren in de praktijk hun waarde bewezen hebben bij diverse bedrijven.

In de nieuwe brochure lees je alles over het Create your future-aanbod én de aantrekkelijke subsidies uit de MDIEU-regeling (Maatwerkregeling Duurzame Inzetbaarheid & Eerder Uittreden). De subsidies kunnen oplopen tot wel 75% van de investering. 

Zijn er vragen over de programma’s of kunnen we meedenken over een aanpak die naadloos aansluit bij wat er speelt bij jou op de werkvloer? Neem gerust contact op via 0318 – 53 91 99 of subsidies@aenofonds.nl.

Naar het overzicht

Het A&O Fonds Grafimediabranche 

heeft een brede doelstelling voor de aangesloten leden. De doelstelling bestaat uit:

• het verrichten van activiteiten op het gebied van onderwijs en ontwikkeling voor (potentiële) werknemers inde grafische sector

• het verrichten van activiteiten op het gebied van de arbeidsmarkt in de grafische sector waaronder begrepen het stimuleren van het aanbod van werknemers in de grafische sector.

• het mede-financieren van nationale en internationale subsidiabele activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt bevorderende activiteiten