ga jij het maken in de grafimedia. Zoek een baan op Logo indruk
zoeken

Webinar duurzame inzetbaarheid in de grafimedia

Vinden jouw medewerkers het werken in ploegendiensten zwaar of hebben ze moeite om goed te slapen na een nachtdienst? Zou je graag willen dat personeel meer initiatief neemt als het gaat om hun eigen ontwikkeling? Of wil jij met andere leidinggevenden groeien in persoonlijk leiderschap en coachend leidinggeven? 

Zomaar wat vraagstukken die aan bod kunnen komen in een maatwerktraject duurzame inzetbaarheid. Met scans, workshops en coaching gaan we samen aan de slag om de vitaliteit en inzetbaarheid van medewerkers te vergroten. Wist je dat kleine veranderingen in gedrag en leefstijl kunnen leiden tot productiviteitsstijgingen van wel vijf procent? En je medewerkers worden er ook nog eens blij van.

Investeren in duurzame inzetbaarheid is nu extra aantrekkelijk. Via het Create your future-project kun je namelijk tot wel 75% van de kosten vergoed krijgen. Je ontdekt meer over de mogelijkheden en de subsidie in een kort webinar. Ook hoor je de ervaringen van drukkerij Van den Burg en de SMG Groep, waar al trajecten op het gebied van duurzame inzetbaarheid lopen! 

Start hier het webinar.

N.B.: Dit is een fragment uit een langere online bijeenkomst over het Create your future project. 

 

Naar het overzicht

Het A&O Fonds Grafimediabranche 

heeft een brede doelstelling voor de aangesloten leden. De doelstelling bestaat uit:

• het verrichten van activiteiten op het gebied van onderwijs en ontwikkeling voor (potentiële) werknemers inde grafische sector

• het verrichten van activiteiten op het gebied van de arbeidsmarkt in de grafische sector waaronder begrepen het stimuleren van het aanbod van werknemers in de grafische sector.

• het mede-financieren van nationale en internationale subsidiabele activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt bevorderende activiteiten