zoeken

C3 werkt! brengt vraag en aanbod samen op nieuwe website

Een nieuwe medewerker of juist een nieuwe baan vinden in de grafimediasector, kartonnage- en verpakkingsindustrie en zeefdruk- en signbranche? Het is voortaan nog makkelijker met de vernieuwde website van C3 werkt! C3 werkt! is het mobiliteits- en loopbaancentrum voor deze branches. Via de vernieuwde website kunnen werkgevers en werknemers van onder andere drukkerijen, verpakkingsbedrijven, uitgevers en kartonnagebedrijven makkelijk en gratis een vacature of kandidatenprofiel aanmaken.

Lees meer »

Vitaliteitstraject geeft Drukkerij Roelofs nieuwe energie

Hoe ouder je wordt, hoe langzamer je herstelt. Dat geldt voor een laat feestje of een flinke sportieve inspanning, maar ook voor je herstel na een gedraaide dienst. Drukkerij Roelofs ging samen met GOC en subsidie van Zilveren Kruis aan de slag met vitaliteit. Wat zij ontdekten? Met kleine aanpassingen maak je het werk makkelijker én beter vol te houden. Het gaat goed met Drukkerij Roelofs in Enschede.

Lees meer »

Succesvolle start van een vitaliteitsprogramma

Hoe houd je je medewerkers vitaal en gezond? Vooral bij ploegendiensten. De workshops voeding en slaap geven de medewerkers inzicht en veel tips waarmee ze zelf keuzes kunnen maken, passend bij hun eigen situatie. Een dergelijk traject aanbieden aan je medewerkers? Maak nog dit jaar gebruik van het vitaliteitsprogramma, onderdeel van het grafimedia subsidieproject Create your future. Via deze link zie je hoe Senefelder Misset de workshops heeft geïntroduceerd bij de medewerkers.

Lees meer »

Fit en gezond blijven als je werkt in de nacht

Veel drukkers en nabewerkers hebben moeite met ploegendiensten. Gelukkig kan je met handige tips en trucs daar wel beter mee om leren gaan, merken ze bij Scholma in het Groningse Bedum. Als je zelf nachtdiensten hebt gedraaid, herken je het waarschijnlijk. In die nachtelijke uren kost het meer moeite om dezelfde productie te realiseren als overdag. Op de terugweg naar huis denk je soms ineens: hè, ik weet niets meer van die laatste vijf kilometer.

Lees meer »

Versterk samen de unieke waarden van je bedrijf

Vraag jij je wel eens hoofdschuddend af wat de toekomst voor jouw bedrijf in petto heeft? Of durf je te vertrouwen op de waarden in jouw bedrijf en daarmee op een positieve stap richting de toekomst? Laatst was onze adviseur in gesprek met een ondernemer over zijn plannen voor de toekomst. En over alle veranderingen door de pandemie en hoe deze onzekerheid heeft geleid tot zorgen. Zijn grootste wens was om weer positief en met energie vooruit te kijken.

Lees meer »

Het A&O Fonds Grafimediabranche 

heeft een brede doelstelling voor de aangesloten leden. De doelstelling bestaat uit:

• het verrichten van activiteiten op het gebied van onderwijs voor werknemers en potentiële werknemers in de grafische sector.

• het verrichten van activiteiten op het gebied van de arbeidsmarkt in de grafische sector waaronder begrepen het stimuleren van het aanbod van werknemers in de grafische sector.

• het mede-financieren van nationale en internationale subsidiabele activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt bevorderende activiteiten.