zoeken

NOW 2.0: grafimedialeertdoor.nl

Vanaf 6 juli kunnen bedrijven gebruik maken van de tweede steunregeling NOW 2.0. waarvoor het kabinet de subsidieregeling 'Nederland leert door' heeft gelanceerd. Aan gebruik maken van deze regeling zijn voorwaarden verbonden. Eén daarvan is dat de werkgever de medewerkers stimuleert zich te blijven ontwikkelen. Het doel is dat werknemers hun mogelijkheden voor de toekomst en op de arbeidsmarkt vergroten.

Het A&O Fonds Grafimediabranche en GOC hebben informatie over de nieuwe regeling, de voorwaarden, het (gratis) aanbod op het gebied van ontwikkeladvies en om-en bijscholing verzameld op één website:

www.grafimedialeertdoor.nl

Met één van onze adviseurs onderzoeken we graag wat wij voor jou kunnen betekenen. We helpen je met het voldoen aan de inspanningsverplichting, die aan de NOW 2.0 regeling is verbonden. Benut deze steunmaatregel, de subsidieregelingen van het A&O Fonds en de Europese subsidie Create your future om jouw medewerkers verder te helpen en je bedrijf te versterken. 

Klik door naar grafimedialeertdoor.nl. Bellen of mailen mag natuurlijk ook naar 0318-539119, binnendienst@goc.nl.

Naar het overzicht

Het A&O Fonds Grafimediabranche 

heeft een brede doelstelling voor de aangesloten leden. De doelstelling bestaat uit:

• het verrichten van activiteiten op het gebied van onderwijs en ontwikkeling voor (potentiële) werknemers inde grafische sector

• het verrichten van activiteiten op het gebied van de arbeidsmarkt in de grafische sector waaronder begrepen het stimuleren van het aanbod van werknemers in de grafische sector.

• het mede-financieren van nationale en internationale subsidiabele activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt bevorderende activiteiten