zoeken

Subsidieoverzicht 2019 beschikbaar

Voor het stimuleren van instroom van nieuwe medewerkers heeft het A&O Fonds Grafimediabranche de eenmalige stimuleringsregeling verhoogd van
€ 1.750,-- naar € 2.500,--. Voor het begeleiden van een leerling of student is er een subsidieregeling voor praktijkleren beschikbaar van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Deze regeling is aan te vragen bij RVO.  

Voor het volgen van printmedia opleidingen biedt het A&O Fonds Grafimediabranche in 2019 een subsidie van 40%. Op deze website staat het opleidingsaanbod waarop deze regeling van toepassing is. Het subsidiepercentage voor opleidingen van machineleveranciers is voor dit jaar 15%. Subsidies zijn alleen van toepassing voor bedrijven die bijdragen aan het opleidingsfonds en op het moment van inschrijving.  

Een overzicht van de beschikbare subsidiemogelijkheden van het A&O Fonds Grafimediabranche is samen gevat in de uitgave  'subsidieoverzicht 2019'

Voor vragen kunt u het projectbureau van het A&O Fonds Grafimediabranche telefonisch bereiken op het nummer
0318 – 53 91 99 en per mail via subsidies@aenofonds.nl.

Naar het overzicht

Het A&O Fonds Grafimediabranche 

heeft een brede doelstelling voor de aangesloten leden. De doelstelling bestaat uit:

• het verrichten van activiteiten op het gebied van onderwijs voor werknemers en potentiële werknemers in de grafische sector.

• het verrichten van activiteiten op het gebied van de arbeidsmarkt in de grafische sector waaronder begrepen het stimuleren van het aanbod van werknemers in de grafische sector.

• het mede-financieren van nationale en internationale subsidiabele activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt bevorderende activiteiten.