zoeken

Een initiatief van


Het A&O Fonds Grafimediabranche
heeft een brede doelstelling voor de aangesloten leden. De doelstelling bestaat uit:

• het verrichten van activiteiten op het gebied van onderwijs voor werknemers en potentiële werknemers in de grafische sector.
• het verrichten van activiteiten op het gebied van de arbeidsmarkt in de grafische sector waaronder begrepen het stimuleren van het aanbod van werknemers in de grafische sector.
• het mede-financieren van nationale en internationale subsidiabele activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt bevorderende activiteiten. 

Algemeen

Het E-novate programma heeft als doel het stimuleren en ondersteunen van innovatie van producten en diensten in de Grafimediabranche en Signbedrijven.

Creatieve product/diensten ontwikkeling en digitalisering zijn de rode draad van het E-novate programma. Digitalisering zorgt voor grote verschuivingen in onze branche. Digitalisering biedt allerlei kansen om te innoveren. Daarvoor ontwikkelen we een frisse kijk op het gebruik van print en (online) media. En stimuleren we het ontwikkelen van kennis en competenties om op een nieuwe manier waarde te blijven creëren voor de klant. Samenwerking met het onderwijs/kennisinstellingen is  daarom een kernelement in de projectactiviteiten.

Kort samengevat worden de volgende projecten uitgevoerd:


Link naar onderwerpen binnen dit project: