zoeken

Grafimedia in cijfers 2020 beschikbaar

Drukkerijen, verpakkingsfabrikanten en andere bedrijven in de grafimediabranche zagen in het voorjaar van 2020 hun omzet fors teruglopen door de coronacrisis. In de daarop volgende maanden is voorzichtig herstel zichtbaar. Dat blijkt uit de nieuwe editie van Grafimedia in cijfers, een publicatie die in opdracht van het A&O Fonds Grafimediabranche door GOC is ontwikkeld. Daarin zijn voor het eerst de effecten van de coronacrisis op de sector in kaart gebracht.

Lees meer »

Webinar duurzame inzetbaarheid in de grafimedia

Vinden jouw medewerkers het werken in ploegendiensten zwaar of hebben ze moeite om goed te slapen na een nachtdienst? Zou je graag willen dat personeel meer initiatief neemt als het gaat om hun eigen ontwikkeling? Of wil jij met andere leidinggevenden groeien in persoonlijk leiderschap en coachend leidinggeven? Zomaar wat vraagstukken die aan bod kunnen komen in een maatwerktraject duurzame inzetbaarheid.

Lees meer »

Gratis aanbod via Create your future subsidieproject

Wil je beter worden in leidinggeven op afstand? Medewerkers helpen om aan de slag te gaan met hun vitaliteit? Of ben je benieuwd waar verbeterkansen liggen op hr-gebied? Speciaal voor grafimediabedrijven heeft het A&O Fonds Grafimediabranche samen met GOC online activiteiten ontwikkeld op het gebied van scholing, ontwikkeling, inzetbaarheid, hrm en leiderschap. De activiteiten zijn helemaal gratis voor jou, dankzij subsidies uit het Create your future project.

Lees meer »

Welk programma van Create your future past bij jouw organisatie?

Deze veranderende tijden vragen om wendbaarheid van jouw organisatie, maar ook van de medewerkers. Het A&O Fonds Grafimediabranche helpt je graag die wendbaarheid te vergroten. Met toekomstgerichte scholing help je medewerkers nieuw werk of nieuwe taken eigen te maken zodat ze mee kunnen bewegen met de veranderingen in de markt. Met duurzame inzetbaarheid ga je aan de slag met vitaliteit en werkplezier.

Lees meer »

Subsidieproject Create your future in de praktijk bij Verpakkingsbedrijf Van Eerd

Met Create your future biedt het A&O Fonds samen met GOC activiteiten en subsidies op maat aan om toekomstgericht scholen te stimuleren en bedrijven op weg te helpen met een aanpak naar duurzaam inzetbare medewerkers. Verpakkingsbedrijf Van Eerd was één van de eerste bedrijven die meedeed met dit unieke project. Met als positieve resultaat een eerste stap op weg naar een breed duurzaamheidsbeleid voor medewerkers. B

Lees meer »

Het A&O Fonds Grafimediabranche 

heeft een brede doelstelling voor de aangesloten leden. De doelstelling bestaat uit:

• het verrichten van activiteiten op het gebied van onderwijs voor werknemers en potentiële werknemers in de grafische sector.

• het verrichten van activiteiten op het gebied van de arbeidsmarkt in de grafische sector waaronder begrepen het stimuleren van het aanbod van werknemers in de grafische sector.

• het mede-financieren van nationale en internationale subsidiabele activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt bevorderende activiteiten.