zoeken

Gezondheid & Energie

Bedrijven die werk maken van de gezondheid en vitaliteit van hun medewerkers plukken daar direct de vruchten van. Want gezonde medewerkers zijn 18% productiever en verzuimen 27% minder.

Een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat medewerkers regie nemen over hun eigen gezondheid en vitaliteit is ze bewust hiervan te maken, zodat ze ermee aan de slag kunnen. Dat kan met ons aanbod.

Wil je als organisatie fitte medewerkers? Of de fysieke belasting verbeteren en aandacht geven aan medewerkers in onregelmatige diensten? Create your future biedt hiervoor diverse mogelijkheden.


Wat bieden wij?

Vitaliteitsroute

In de vitaliteitsroute worden medewerkers gestimuleerd verantwoordelijkheid te nemen voor hun vitaliteit en gaan aan de slag verbeteringen te realiseren. Onderdelen zijn een vitaliteitscheck, verschillende workshops en coachingsgesprekken.

Vitaliteitscheck

De basis vitaliteitscheck bestaat uit gewicht, BMI, spiermassa, vet%, BMR en metabolische leeftijd. Deze check kan worden uitgebreid met diverse metingen afgestemd op de medewerkers en werkzaamheden in de organisatie en de resultaten van de RIE.

Programma verlagen fysieke belasting

In dit programma pak je als organisatie stapsgewijs de fysieke belasting aan. Na een oriëntatie van de werkzaamheden volgt een workshop waarin de medewerkers aan de slag gaan met het verbeteren van hun bewegingstechnieken. Vervolgens krijgt iedere medewerker tijdens een werkplekbezoek van een fysiotherapeut individueel advies om beter/anders te bewegen met als doel de fysieke belasting te verminderen

Workshops

In deze workshops gaan we actief aan de slag met het versterken van de bewustwording op het thema en wordt met een werkboek gewerkt aan mogelijke verbeteringen.

Thema’s: slapen, onregelmatige diensten, voeding, werkstress, bewegen, arbeidsomstandigheden, fysieke en mentale belasting

Coachingsgesprek vitaliteit

Tijdens het coachingsgesprek vitaliteit helpen we de medewerker op weg naar meer persoonlijke energie. Bijv. op gebied van slapen, voeding, beweging, stress of anders. We stimuleren en motiveren de medewerker om regie te nemen en zelf stappen te zetten om zijn/haar persoonlijk doel te realiseren.


Neem contact met ons op

De workshops en het vitaliteitstraject worden afgestemd op de situatie in jouw bedrijf en ze worden geleid door vitaliteitsdeskundigen die de grafimediabranche kennen. Je kunt tot 75% van de kosten terugkrijgen via de MDIEU-subsidieregeling.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met
Astrid de Rover per e-mail of per telefoon: info@createyourfuture.nl, 0318-539106.
Zij helpt je graag verder.