ga jij het maken in de grafimedia. Zoek een baan op Logo indruk
zoeken

Kennis & Vaardigheden

Hoe krijg je een win-winsituatie zodat de bedrijfsresultaten groeien en medewerkers zich in hun werk kunnen ontwikkelen? Medewerkers bepalen voor een groot deel het succes van een bedrijf. Het is daarom belangrijk dat medewerkers blijven leren en ontwikkelen. Dat ze meegroeien met ontwikkelingen in hun werk en hun vakgebied. En dat medewerkers worden gesteund in hun ontwikkeling, talenten worden gestimuleerd en dat samen gekeken wordt naar de toekomst. 

Een goede match met de kennis en vaardigheden zorgt er ook voor dat je je medewerkers behoud.

 

Wat bieden wij?

Maatwerktraject ‘Leren en ontwikkelen’

Welk vakmanschap is er nu en in de toekomst nodig binnen onze organisatie? Wat zijn de behoeften en ontwikkelwensen van onze medewerkers? Hoe kunnen we talent optimaal benutten en de betrokkenheid van medewerkers versterken? Dat zijn vragen waarmee we samen met het management aan de slag gaan hetgeen leidt tot een opleidingsplan voor je organisatie.

Programma 'Taakroulatie en functieverbreding'

Via een kort maatwerkprogramma worden het bedrijf, de leidinggevenden en betrokken werknemers gefaciliteerd bij het aanpassen van een functie via taakverrijking, taakroulatie of jobcarving met als doel verlichting van duurbelasting, verhogen van inzetbaarheid en/of het verbeteren van de inzetbaarheid van medewerkers binnen een team.

Testen

Diverse testen om kennis, talenten of leer- en verandervermogen te meten en versterken.

Workshop ‘Leren leren’

Het ontwikkelen van werknemers en teams is van groot belang. Door hen bewust te maken van hoe leren en ontwikkelen werkt, kunnen ze de volgende stap zetten. Deze workshop helpt organisaties én hun medewerkers optimaal te functioneren. Nu en in de toekomst.

Ontwikkelgesprek 'Kennis & vaardigheden'

Aan de hand van een competentiescan voeren we een gesprek met de medewerker om te kijken wat de mogelijkheden en wensen zijn om de ontwikkeling richting toekomst te versterken.


Neem contact met ons op

De activiteiten worden afgestemd op de situatie in jouw bedrijf en ze worden geleid door vitaliteitsdeskundigen die de grafimediabranche kennen. Je kunt tot 75% van de kosten terugkrijgen via de MDIEU-subsidieregeling.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met
Astrid de Rover per e-mail of per telefoon: info@createyourfuture.nl,
0318-539106. Zij helpt je graag verder.

Andere thema's in ons aanbod voor medewerkers