zoeken

Motivatie & Betrokkenheid

Medewerkers die gemotiveerd en betrokken zijn, ervaren minder stress en zijn meer tevreden met hun werk. Organisaties met betrokken en gemotiveerde medewerkers zijn gemiddeld 18% succesvoller en productiever. Motivatie en betrokkenheid wordt beïnvloed door een open dialoog, vertrouwen en het kunnen en mogen oppakken van eigen verantwoordelijkheid.

 

Wat bieden wij?

Maatwerktraject eigen regie

In dit maatwerktraject gaan medewerkers aan de slag met de vragenlijst DIX en voeren ze een persoonlijk adviesgesprek met een coach. De medewerker ontdekt wat nodig is om zijn/haar inzetbaarheid te verbeteren en vult een persoonlijk actieplan in waardoor hij/zij gemotiveerd aan de slag gaat en regie neemt. Het traject kan uitgebreid worden met een van onze workshops.

Teambuilding workshop

Verbeter de energie, het welzijn en de teamgeest onder medewerkers met deze workshop. We gaan aan de slag met bewustwording van de positieve aspecten van het eigen werk, het aannemen van een positieve houding ten opzichte van het werk, plezier beleven aan het werk, het leren identificeren van persoonlijke sterktes en het erkennen van successen die bereikt zijn op het werk.

Workshop ‘regie over je eigen ontwikkeling’

In deze workshop ontdekken medewerkers waarom het belangrijk is dat ze zich blijven ontwikkelen. Ook denken ze na over hoe ze zich kunnen ontwikkelen op een manier die bij hen past, zodat leren en ontwikkelen weer leuk wordt. Tot slot worden ze geholpen om zelf de eerste stap te zetten!

Workshop ‘Het stuur in handen nemen’

Deze workshop is geschikt voor medewerkers die meer proactief willen zijn of willen leren om dit te worden. Tijdens deze interactieve workshop leert de deelnemer wat een proactieve houding is en hoe hij/zij de eigen invloed kan vergroten en pro-actiever kan worden zowel in werk als privé.  

Coachingsgesprek motivatie & betrokkenheid

Een individueel coachgesprek waarin de medewerker werkt aan zijn/haar Persoonlijk Ontwikkel Plan. Dit stimuleert het nemen van eigen verantwoordelijk en persoonlijk leiderschap.


Neem contact met ons op

De activiteiten worden afgestemd op de situatie in jouw bedrijf en ze worden geleid door vitaliteitsdeskundigen die de grafimediabranche kennen. Je kunt tot 75% van de kosten terugkrijgen via de MDIEU-subsidieregeling.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met
Astrid de Rover per e-mail of per telefoon: info@createyourfuture.nl, 0318-539106.
Zij helpt je graag verder.