zoeken

Unieke kans om een vliegende start te maken met duurzame inzetbaarheid

Hoe zorg ik dat mijn medewerkers fit, gemotiveerd en vakbekwaam zijn? Niet alleen nu, maar vooral ook in de toekomst? Deze vraag houdt menig bedrijf in de grafimedia bezig. Men ervaart al geruime tijd een tekort aan personeel en ziet tegelijkertijd dat er steeds meer wordt gevraagd van de expertise van medewerkers. Op 17 september heeft het A&O Fonds Grafimediabranche voor een grote groep geïnteresseerde bedrijven het project Create your future gepresenteerd:

Lees meer »

Uitnodiging: Create your future met duurzame inzetbaarheid

Informatiemiddag 17 september. Hoe blijven medewerkers fit, gemotiveerd en vakbekwaam en hoe blijft u als bedrijf gezond? Dat is een uitdaging waar veel bedrijven voor staan. Onder de naam Create your future biedt het A&O Fonds Grafimediabranche tot 26 juni 2021 speciale activiteiten en subsidies aan om toekomstgericht scholen te stimuleren en bedrijven op weg te helpen met een aanpak naar duurzaam inzetbare medewerkers.

Lees meer »

Grafimedia in cijfers 2019

Focus op instroom en een leven lang ontwikkelen. Meer jongeren verleiden tot een carrière in de grafimediabranche. Bedrijven helpen om hun organisatie en businessmodel te versterken of toekomstbestendig te maken. En bestaande medewerkers stimuleren om vitaal te blijven en te anticiperen op veranderingen in hun vak en de branche. Daar ligt de focus van het A&O Fonds Grafimediabranche in 2019.

Lees meer »

Het Grote Grafische Arbeidsmarkt Debat

De arbeidsmarkt verandert sterk en snel en dat ervaart ook de grafimediabranche. Hoe gaan we daar mee om, welke ontwikkelingen zijn er gaande? Doe mee aan het debat over de arbeidsmarkt- en opleidingsinitiatieven die nodig zijn om de branche te ondersteunen en stimuleren? We zijn geïnteresseerd in uw bedrijfsvisie en visie op de toekomst van de grafimediabranche. Welke kansen en uitdagingen liggen er, ook voor werknemers, op het gebied van duurzame inzetbaarheid en een leven lang ontwikkelen?

Lees meer »

Miljoen voor versterking grafimediasector

Grafimediabedrijven kunnen de komende twee jaar Europese subsidies krijgen om hun bedrijf toekomstbestendiger te maken. Er is in totaal een bedrag van ruim 1 miljoen euro beschikbaar om te investeren in medewerkers. Dat laat het A&O Fonds Grafimediabranche weten. De subsidie komt vanuit het Europees Sociaal Fonds (ESF). Het project ‘Create your future’ loopt tot 26 juni 2021. Gra

Lees meer »

Het A&O Fonds Grafimediabranche 

heeft een brede doelstelling voor de aangesloten leden. De doelstelling bestaat uit:

• het verrichten van activiteiten op het gebied van onderwijs voor werknemers en potentiële werknemers in de grafische sector.

• het verrichten van activiteiten op het gebied van de arbeidsmarkt in de grafische sector waaronder begrepen het stimuleren van het aanbod van werknemers in de grafische sector.

• het mede-financieren van nationale en internationale subsidiabele activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt bevorderende activiteiten.