zoeken

‘Investering die zich razendsnel terugbetaalt’

Gemotiveerde en goed presterende vakmensen zijn van groot belang om je bedrijf gezond en productief te houden. Maar hoe houd je je mensen gezond, tevreden en breed inzetbaar? Binderij Van den Burg uit Weurt startte begin dit jaar onder begeleiding van GOC met een traject rond het thema duurzame inzetbaarheid. “Dit zou ieder bedrijf moeten doen.” Al ruim 85 jaar weten klanten Van den Burg te vinden voor alle mogelijke vormen van bind-, vouw- en stanswerk. “On

Lees meer »

NOW 2.0: grafimedialeertdoor.nl

Vanaf 6 juli kunnen bedrijven gebruik maken van de tweede tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor behoud van Werkgelegenheid (NOW 2.0). Aan gebruik maken van deze regeling zijn voorwaarden verbonden. Eén daarvan is dat de werkgever de medewerkers stimuleert zich te blijven ontwikkelen. Het doel is dat werknemers hun mogelijkheden voor de toekomst en op de arbeidsmarkt vergroten.

Lees meer »

Gratis advies en ondersteuning bij personeelsvraagstukken

Er komt deze maanden veel op je af. Misschien zag je opdrachten wegvallen, heb je roosters aan moeten passen of is het even zoeken nu medewerkers zonder werk thuis zitten of juist thuis werken. Het kan ook zijn dat je juist te maken hebt met een hoge werkdruk, bijvoorbeeld doordat het verzuim hoger ligt. En dan is er nog de toekomst van je bedrijf die waarschijnlijk aandacht vraagt. Kan iedereen aan boord blijven, moeten we anticiperen op een structurele verandering van werk?

Lees meer »

Online informatiesessie: Maak juist nu gebruik van het Create your future aanbod

Hoe houd jij je mensen gezond, tevreden en breed inzetbaar? Juist in deze tijd zijn gemotiveerde en goed presterende vakmensen van groot belang om je bedrijf gezond en productief te houden. Je staat er niet alleen voor Voor welke uitdagingen jij ook staat met je bedrijf, met hulp van het Create your future project kunnen we die uitdagingen aanpakken. In deze speciale online informatiesessie voor werkgevers, directies en HRM-ers lichten we graag toe hoe het A&O Fonds Grafimediabranche hierbij...

Lees meer »

Tijdelijk meer A&O Fonds subsidie

Vanaf 1 mei 2020 heeft het A&O Fonds Grafimediabranche tijdelijk de eigen subsidieregeling van 40% naar 50% verhoogd. Met deze verhoging ondersteunt het A&O Fonds de bedrijven bij het toekomstproof houden van de organisatie. Bijvoorbeeld door medewerkers te activeren aan de slag te gaan met hun inzetbaarheid door scholing. En met de begeleiding van duurzame inzetbaarheidstrajecten. Deze subsidieregeling is van toepassing op: Printmedia opleidingen:

Lees meer »

Het A&O Fonds Grafimediabranche 

heeft een brede doelstelling voor de aangesloten leden. De doelstelling bestaat uit:

• het verrichten van activiteiten op het gebied van onderwijs voor werknemers en potentiële werknemers in de grafische sector.

• het verrichten van activiteiten op het gebied van de arbeidsmarkt in de grafische sector waaronder begrepen het stimuleren van het aanbod van werknemers in de grafische sector.

• het mede-financieren van nationale en internationale subsidiabele activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt bevorderende activiteiten.