zoeken

Webinar duurzame inzetbaarheid in de grafimedia

Vinden jouw medewerkers het werken in ploegendiensten zwaar of hebben ze moeite om goed te slapen na een nachtdienst? Zou je graag willen dat personeel meer initiatief neemt als het gaat om hun eigen ontwikkeling? Of wil jij met andere leidinggevenden groeien in persoonlijk leiderschap en coachend leidinggeven? Zomaar wat vraagstukken die aan bod kunnen komen in een maatwerktraject duurzame inzetbaarheid.

Lees meer »

Gratis coaching sessies via Create your future subsidieproject

Wil je beter worden in leidinggeven op afstand? Medewerkers helpen om aan de slag te gaan met hun vitaliteit? Zijn er productieproblemen door een hoog ziekte verzuim? Of ben je benieuwd waar verbeterkansen liggen op hr-gebied? Speciaal voor grafimediabedrijven heeft A&O Fonds Grafimediabranche samen met GOC online activiteiten ontwikkeld op het gebied van scholing, ontwikkeling, inzetbaarheid, hrm en leiderschap.

Lees meer »

Welk programma van Create your future past bij jouw organisatie?

Deze veranderende tijden vragen om wendbaarheid van jouw organisatie, maar ook van de medewerkers. Het A&O Fonds Grafimediabranche helpt je graag die wendbaarheid te vergroten. Met toekomstgerichte scholing help je medewerkers nieuw werk of nieuwe taken eigen te maken zodat ze mee kunnen bewegen met de veranderingen in de markt. Met duurzame inzetbaarheid ga je aan de slag met vitaliteit en werkplezier.

Lees meer »

Subsidieproject Create your future in de praktijk bij Verpakkingsbedrijf Van Eerd

Met Create your future biedt het A&O Fonds samen met GOC activiteiten en subsidies op maat aan om toekomstgericht scholen te stimuleren en bedrijven op weg te helpen met een aanpak naar duurzaam inzetbare medewerkers. Verpakkingsbedrijf Van Eerd was één van de eerste bedrijven die meedeed met dit unieke project. Met als positieve resultaat een eerste stap op weg naar een breed duurzaamheidsbeleid voor medewerkers. B

Lees meer »

Ervaring gratis aanbod: Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Een enthousiaste deelneemster aan het gratis online aanbod 'Persoonlijke en professionele ontwikkeling' doet verslag van haar traject met loopbaancoach Linda Koolen: 'Een aantal weken geleden heeft in een interne nieuwsbrief van het grafisch bedrijf waar ik werk een artikel gestaan, genaamd ‘Create your future’. Het A&O Fonds Grafimediabranche biedt alle medewerkers uit de grafische industrie de mogelijkheid voor gratis advies, coachings- en ondersteuningsmogelijkheden vanuit GOC. Na

Lees meer »

Het A&O Fonds Grafimediabranche 

heeft een brede doelstelling voor de aangesloten leden. De doelstelling bestaat uit:

• het verrichten van activiteiten op het gebied van onderwijs voor werknemers en potentiële werknemers in de grafische sector.

• het verrichten van activiteiten op het gebied van de arbeidsmarkt in de grafische sector waaronder begrepen het stimuleren van het aanbod van werknemers in de grafische sector.

• het mede-financieren van nationale en internationale subsidiabele activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt bevorderende activiteiten.