zoeken

Welk programma van Create your future past bij jouw organisatie?

Deze veranderende tijden vragen om wendbaarheid van jouw organisatie, maar ook van de medewerkers. Het A&O Fonds Grafimediabranche helpt je graag die wendbaarheid te vergroten. Met toekomstgerichte scholing help je medewerkers nieuw werk of nieuwe taken eigen te maken zodat ze mee kunnen bewegen met de veranderingen in de markt. Met duurzame inzetbaarheid ga je aan de slag met vitaliteit en werkplezier.

Lees meer »

Subsidieproject Create your future in de praktijk bij Verpakkingsbedrijf Van Eerd

Met Create your future biedt het A&O Fonds samen met GOC activiteiten en subsidies op maat aan om toekomstgericht scholen te stimuleren en bedrijven op weg te helpen met een aanpak naar duurzaam inzetbare medewerkers. Verpakkingsbedrijf Van Eerd was één van de eerste bedrijven die meedeed met dit unieke project. Met als positieve resultaat een eerste stap op weg naar een breed duurzaamheidsbeleid voor medewerkers. B

Lees meer »

Ervaring gratis aanbod: Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Een enthousiaste deelneemster aan het gratis online aanbod 'Persoonlijke en professionele ontwikkeling' doet verslag van haar traject met loopbaancoach Linda Koolen: 'Een aantal weken geleden heeft in een interne nieuwsbrief van het grafisch bedrijf waar ik werk een artikel gestaan, genaamd ‘Create your future’. Het A&O Fonds Grafimediabranche biedt alle medewerkers uit de grafische industrie de mogelijkheid voor gratis advies, coachings- en ondersteuningsmogelijkheden vanuit GOC. Na

Lees meer »

‘Investering die zich razendsnel terugbetaalt’

Gemotiveerde en goed presterende vakmensen zijn van groot belang om je bedrijf gezond en productief te houden. Maar hoe houd je je mensen gezond, tevreden en breed inzetbaar? Binderij Van den Burg uit Weurt startte begin dit jaar onder begeleiding van GOC met een traject rond het thema duurzame inzetbaarheid. “Dit zou ieder bedrijf moeten doen.” Al ruim 85 jaar weten klanten Van den Burg te vinden voor alle mogelijke vormen van bind-, vouw- en stanswerk. “On

Lees meer »

NOW 2.0: grafimedialeertdoor.nl

Vanaf 6 juli kunnen bedrijven gebruik maken van de tweede tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor behoud van Werkgelegenheid (NOW 2.0). Aan gebruik maken van deze regeling zijn voorwaarden verbonden. Eén daarvan is dat de werkgever de medewerkers stimuleert zich te blijven ontwikkelen. Het doel is dat werknemers hun mogelijkheden voor de toekomst en op de arbeidsmarkt vergroten.

Lees meer »

Het A&O Fonds Grafimediabranche 

heeft een brede doelstelling voor de aangesloten leden. De doelstelling bestaat uit:

• het verrichten van activiteiten op het gebied van onderwijs voor werknemers en potentiële werknemers in de grafische sector.

• het verrichten van activiteiten op het gebied van de arbeidsmarkt in de grafische sector waaronder begrepen het stimuleren van het aanbod van werknemers in de grafische sector.

• het mede-financieren van nationale en internationale subsidiabele activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt bevorderende activiteiten.