zoeken

ESF subsidie mogelijk tot 1 augustus 2012

Ook de nieuwe ESF subsidie aanvraag die het A&O Fonds Grafimediabranche heeft ingediend, is door het Agentschap SZW toegewezen. Het nieuwe subsidieproject loopt tot 1 augustus 2012. Met deze regeling is het mogelijk voor bedrijven om een deel van de opleidingskosten retour te ontvangen. Bedrijven die lid zijn van KVGO, NDP en VRN ontvangen 35% subsidie en niet leden ontvangen 30%.

Naast de verlenging van de periode is ook de ESF aanvraag uitgebreid met nieuwe opleidingen. Behalve de vertrouwde opleidingen als premedia, drukken / nabewerking, persoonlijke vaardigheden en managementtrainingen, audiovisueel en podium- en theatertechniek is het vanaf dit jaar ook mogelijk om subsidie aan te vragen voor opleidingen op het gebied van uitgeverij, zeefdruk, kartonnage, podiumkunsten en voor gebruikerstrainingen voor (digital)printers, copiers etc.

De belangrijkste voorwaarden om voor subsidie in aanmerking te komen zijn:

  • De opleiding staat in de catalogus en heeft maximaal mbo-4 niveau.
  • Het opleidingsniveau van de deelnemer mag maximaal mbo-4 niveau zijn
  • .De uitvoering van de opleiding vindt (deels) plaats tussen 2 februari 2010 en 1 augustus 2011.
Op deze site vindt u informatie over de opleidingen waarvoor u als bedrijf subsidie kunt verkrijgen, over de wijze van aanvragen en de eisen die worden gesteld aan de aanvraag.

 


Naar het overzicht

Het A&O Fonds Grafimediabranche 

heeft een brede doelstelling voor de aangesloten leden. De doelstelling bestaat uit:

• het verrichten van activiteiten op het gebied van onderwijs en ontwikkeling voor (potentiële) werknemers inde grafische sector

• het verrichten van activiteiten op het gebied van de arbeidsmarkt in de grafische sector waaronder begrepen het stimuleren van het aanbod van werknemers in de grafische sector.

• het mede-financieren van nationale en internationale subsidiabele activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt bevorderende activiteiten