zoeken

Uitnodiging: Create your future met duurzame inzetbaarheid

Informatiemiddag 17 september.

Hoe blijven medewerkers fit, gemotiveerd en vakbekwaam en hoe blijft u als bedrijf gezond? Dat is een uitdaging waar veel bedrijven voor staan.

Onder de naam Create your future biedt het A&O Fonds Grafimediabranche tot 26 juni 2021 speciale activiteiten en subsidies aan om toekomstgericht scholen te stimuleren en bedrijven op weg te helpen met een aanpak naar duurzaam inzetbare medewerkers.

In een speciale bijeenkomst voor werkgevers, directies en HRM-ers lichten we de twee nieuwe subsidieregelingen toe, die onder het project Create your future vallen. 

Datum: dinsdag 17 september 2019
Tijd: 13.30 - 16.15 uur
Locatie: Veenderhoeve in Veenendaal-De Klomp

Programma:

13.00-13.30 uur Inloop met koffie en thee
13.30-14.00 uur Korte kennismaking met het thema duurzame inzetbaarheid
14.00-14.30 uur Presentatie over de inhoud van het programma Create your future
14.30-14.45 uur Pauze
14.45-15.15 uur Toekomstgericht scholen in de grafimediabranche
15.15-15.45 uur Ervaringsverhaal uit de branche
15.45-16.00 uur Hoe kan ik meedoen en wat zijn de voorwaarden?
16.00-16.15 uur Afsluiting met een hapje en drankje

 

In één middag weet u alles over het unieke aanbod aan activiteiten waar u als grafimediabedrijf gebruik van kunt maken. De subsidie die u als bedrijf ontvangt op deze activiteiten kan voor KVGO-leden oplopen tot 75% van de investering en een aantal activiteiten worden kosteloos aangeboden. 

Klik hier om u aan te melden voor dinsdag 17 september, zodat ook uw medewerkers fit, gemotiveerd en vakbekwaam blijven in de toekomst.

Meer weten over het programma en de subsidie. Download hier de 'Create your future' folder. 

Naar het overzicht

Het A&O Fonds Grafimediabranche 

heeft een brede doelstelling voor de aangesloten leden. De doelstelling bestaat uit:

• het verrichten van activiteiten op het gebied van onderwijs en ontwikkeling voor (potentiële) werknemers inde grafische sector

• het verrichten van activiteiten op het gebied van de arbeidsmarkt in de grafische sector waaronder begrepen het stimuleren van het aanbod van werknemers in de grafische sector.

• het mede-financieren van nationale en internationale subsidiabele activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt bevorderende activiteiten