zoeken

Gratis aanbod via Create your future subsidieproject

Wil je beter worden in leidinggeven op afstand? Medewerkers helpen om aan de slag te gaan met hun vitaliteit? Of ben je benieuwd waar verbeterkansen liggen op hr-gebied?
 
Speciaal voor grafimediabedrijven heeft het A&O Fonds Grafimediabranche samen met GOC online activiteiten ontwikkeld op het gebied van scholing, ontwikkeling, inzetbaarheid, hrm en leiderschap. De activiteiten zijn helemaal gratis voor jou, dankzij subsidies uit het Create your future project.
 
In een kort webinar hoor je meer over het gratis aanbod en ontdek je welke advies-, coachings- en ondersteuningsmogelijkheden aansluiten bij wat er speelt in jouw organisatie. Ook geeft Fianne Stroeken, adviseur duurzame inzetbaarheid, je een voorproefje van wat in deze tijd belangrijk is in de aansturing van medewerkers.
Kijk je mee?

N.B. Dit is een fragment uit een langere online bijeenkomst over het Create your future project.

Naar het overzicht

Het A&O Fonds Grafimediabranche 

heeft een brede doelstelling voor de aangesloten leden. De doelstelling bestaat uit:

• het verrichten van activiteiten op het gebied van onderwijs voor werknemers en potentiële werknemers in de grafische sector.

• het verrichten van activiteiten op het gebied van de arbeidsmarkt in de grafische sector waaronder begrepen het stimuleren van het aanbod van werknemers in de grafische sector.

• het mede-financieren van nationale en internationale subsidiabele activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt bevorderende activiteiten.